Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی وزارت ارتباطات گفت: جایگاه ایران از لحاظ تولید علم در حوزه هوش مصنوعی، رتبه نخست منطقه است، اما متأسفانه در خصوص کاربرد هوش مصنوعی دارای جایگاه مطلوبی نیستیم. خبرگزاری میزان - طبق اعلام گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، محمد خوانساری رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران و علی‌اصغر انصاری، معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی وزیر ارتباطات ضمن بازدید از شرکت ایرانسل در جلسه‌ای با بیژن عباسی آرند، مدیرعامل این اپراتور رئوس همکاری‌های مشترک، میزان آمادگی دو طرف در پاسخ به نیاز‌های موجود، آخرین وضعیت عملکرد و دغدغه‌های این اپراتور را موردبررسی و ارزیابی قرار دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


همکاری سازمان فناوری با اپراتور‌ها در حوزه خدمات فناورانه‌پایه
 خوانساری بابیان اینکه توسعه بازار فناوری اصلی‌ترین تکلیف سازمان فناوری اطلاعات است گفت: رگولاتوری حوزه خدمات فناورانه پایه درجایی که با موضوع محتوا ارتباط پیدا می‌کند از منظر اقتصادی حائز اهمیت است و سازمان فناوری اطلاعات ایران، آمادگی لازم برای همکاری با اپراتور‌ها را دارد.
وی با اشاره به اهمیت شبکه ملی اطلاعات گفت: سازمان فناوری اطلاعات ایران درصدد رگولاتوری، قیمت‌گذاری، توسعه و ایجاد خدمات پایه شبکه ملی اطلاعات است و به‌طورجدی چگونگی توسعه بازار دسترسی مردم به خدمات دولت الکترونیک را پیگیری می‌کند. بر همین اساس به اشتراک‌گذاری سبد خدمات فناورانه پایه در لایه پلتفرمی توسط ایرانسل می‌تواند ضمن ایجاد زمینه همکاری مشترک میان طرفین، بروز خلاقیت و شکوفایی در حوزه پلتفرم را نیز به دنبال داشته باشد.
رئیس سازمان فناوری اطلاعات گفت: نقاط ارتباطی در معاونت‌های سازمان فناوری را جهت همکاری مؤثر به مدیرعامل ایرانسل معرفی کرد و یادآور شد که هرجایی که نیاز به هماهنگی‌های بین دستگاهی برای این اپراتور ایجاد شد، سازمان متبوعش آماده همکاری است.
وی در ادامه از مدیرعامل ایرانسل خواست با تکیه‌بر ظرفیت‌هایی که این اپراتور در قالب برقراری اتصال مردم به یکدیگر همکاری‌های لازم در توسعه اقتصاد دیجیتال را به عمل آورد.
رتبه نخست ایران از لحاظ تولید علم در حوزه هوش مصنوعی
علی‌اصغر انصاری نیز با تأکید بر ضرورت برنامه‌ریزی در حوزه هوش مصنوعی درباره وضعیت کنونی ایران و اقدامات انجام‌شده در این حوزه هوش مصنوعی گفت: جایگاه ایران از لحاظ تولید علم در حوزه هوش مصنوعی، رتبه نخست منطقه است؛ اما متأسفانه در خصوص کاربرد هوش مصنوعی دارای جایگاه مطلوبی نیستیم.
وی افزود: در همین راستا، حوزه رگولاتوری را در ده زمینه مورد شناسایی قرار داده‌ایم که برای تحقق آن نیازمند نسل‌های جدید ارتباطی هستیم که این اتفاق می‌تواند به بهبود شاخص‌های اقتصادی منجر شود.
معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی وزارت ارتباطات و مجری و دبیر شورای راهبری توسعه شبکه ملی اطلاعات ادامه: وزارت ارتباطات درصدد است تا پنج برابر میزان کنونی، فناوری اطلاعات را به سایر حوزه‌ها تعمیم دهد و حتی بسیاری از کسب‌وکار‌ها با زمینه‌های فعالیت گوناگون را به همکاری دعوت کرده‌ایم؛ بنابراین با مبنا قرار دادن هوش مصنوعی در مسیر این مهم، اپراتور‌ها را پیشگامانی می‌دانیم که قادرند زمینه لازم را فراهم کنند.
انصاری در ادامه بومی‌سازی تجهیزات و توسعه شبکه ارتباطی متناسب با تغییر مدل ترافیک با رویکرد ملی و فارغ از منافع اپراتور‌ها را موردتوجه قرار داد.
وی در ادامه از مدیرعامل ایرانسل و سایر اپراتور‌ها خواست در برنامه توسعه‌ای خود توجه داشته باشند که در طول دو سال آینده چه پلتفرم‌هایی در دنیای دیجیتال ظهور پیدا می‌کنند و در کنار پیاده‌سازی نسل‌های جدید از جمله ۵G برای کاربردی سازی آن‌ها در زندگی روزمره مردم برنامه‌ریزی کنند.
هسته شبکه ایرانسل، آماده ۵G است
 بیژن عباسی آرند نیز در پایان ضمن ارائه نمایی از وضعیت عملکرد این اپراتور در زمینه‌های مختلف این اپراتور، با اشاره به برنامه‌های شرکت برای ارتقای نسل تلفن همراه به ۵G گفت: ایرانسل در آینده نزدیک دارای طرح توسعه فراگیر جهت دستیابی به نسل پنجم ارتباطی (۵G) است و آمادگی لازم برای پذیرش نسل پنجم را دارد.
وی افزود: در همین رابطه، تاکنون هشت سایت نسل پنجم ارتباطی (۵G) راه‌اندازی و به بهره‌برداری تجاری رسیده است. این در حالی است که تجهیزات نسل چهار ایرانسل، قابلیت ارتقا به نسل پنجم را هم دارد و هسته شبکه ایرانسل برای پذیرش نسل جدید، توسعه‌یافته است که البته نیازمند واگذاری فرکانس مورد نیاز هستیم.
عباسی در ادامه از وجود آمادگی لازم این اپراتور برای اجرای دولت الکترونیک، توسعه شبکه ملی اطلاعات خبر داد و از سازمان فناوری اطلاعات خواست در حوزه‌های رگولاتوری و حقوقی بخش ارتباطات، اپراتور‌ها را در مسیر توسعه زیست‌بوم کسب‌وکار‌های دیجیتال یاری کند.   بیشتر بخوانید: وزیر ارتباطات: می‌توانیم صنعت فضایی را به صنعتی مترقی و پیشرفته برسانیم   انتهای پیام/ برچسب ها: اخبار اقتصادی وزارت ارتباطات ایرانسل

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار اقتصادی وزارت ارتباطات ایرانسل سازمان فناوری اطلاعات شبکه ملی اطلاعات وزارت ارتباطات اپراتور ها برنامه ریزی رتبه نخست نسل پنجم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۷۶۰۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش تولید با ورود بخش خصوصی به توسعه میادین نفت و گاز

مهرداد عباد عضو کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، درباره مزیت ورود بخش خصوصی به توسعه میادین نفت و گاز که جز مصوبات مجلس یازدهم است گفت: متأسفانه بخش خصوصی طی سال‌های اخیر نقش چشمگیری در صنایع بالا دستی نفت و گاز نداشته و البته اجازه ورود به داده نمی‌شد.

وی در ادامه بیان کرد: شرکت‌های خصوصی تاکنون نتوانستند در این حوزه فعالیت داشته باشند که رهبر معظم انقلاب نسبت به این مساله تأکیدات ویژه‌ای داشتند که باید بخش نفت و گاز را به بخش خصوصی سپرده شود؛ به عنوان مثال زمانی که قرار بود بهره برداری از پارس جنوبی را به ستاد اجرایی فرمان امام سپرده شود، مقام معظم رهبری اعلام کردند که برای بهره‌برداری از این حوزه‌ها باید بخش خصوصی ورود کند.

این عضو کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی در ادامه تاکید کرد: پروژه پارس جنوبی ۲۹ سال در جریان است، ابتدا آن را به توتال سپردند، بعدازآن بهره برداری به چینی‌ها دادند و سپس آن را به ستاد اجرایی فرمان امام ارجاع دادند. بخش خصوصی پتانسیل، سرمایه و تخصص دارد مخصوصاً در حوزه نفتی در حوزه گازی هم مسئله علم فوق سرد که یک حوزه خیلی گسترده‌ای است و بخش خصوصی در این حوزه کار می‌کند، وجود دارد ولی علم بهره برداری از گاز توسط بخش دولتی در کشور ما خیلی محدود است.

این عضو کمیسیون بهبود فضای کسب و کار اتاق بازرگانی توضیح داد: اگر به بخش خصوصی یک چاه گاز بدهند توانایی این را دارد که از آن گاز اقدام به خالص سازی پروپان، بوتان، اتان و … است. ولی این توانایی در دولت وجود ندارد و سالیان سال است یا گاز را می‌سوزانند و یا به صورت خام به فروش می‌رسانند. در عدم فروش خام فروشی گاز بخش خصوصی می‌تواند تأثیر زیادی داشته باشد.

عباد گفت: در حوزه نفتی هم در حوزه ساخت پالایشگاه و پتروشیمی مناقصه‌ها برگزار می‌شود و در انتها به دلیل روابطی که وجود دارد شرکت‌های دولتی و خصولتی موفق می‌شوند این پروژه‌ها را بگیرند، و بخش خصوصی در این حوزه‌ها ناکام می‌ماند.

عضو کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی با اشاره به اینکه شرکت‌های خصوصی در داخل کشور داریم که می‌توانند پالایشگاه بسازند توضیح داد: حتی برخی از شرکت‌های خصوصی ایرانی در ونزوئلا مشغول پالایشگاه سازی هستند چرا نباید بتوانند در داخل کشور اقدام به این کار کنند.

عباد ادامه داد: متأسفانه بهره‌وری شرکت‌های دولتی فعال در حوزه نفت و گاز ما خیلی پایین است. یکی از دلایل آن این است که دلسوزی لازم برای بهره برداری از میادین نفت و گاز ندارند. وقتی بهره بردار کار برای خودش باشد قطعاً تلاش بیشتری برای سود بیشتر انجام خواهند داد.

این عضو کمیسیون گفت: شرکت‌های خصوصی راندمان تولید بالاتری دارند مشکل ما در بخش دولتی بهره برداری کننده از میادین نفت و گاز راندمان پایین است، ولی با مجوز مجلس در برنامه هفتم برای ورود بخش خصوصی به توسعه میادین نفت و گاز، این سد برطرف می‌شود و بخش خصوصی می‌تواند راندمان تولید و کیفیت تولید را در این بخش بالا ببرد.

وی خاطرنشان کرد: اگر بتوانیم بهره‌وری را بالا ببریم قطعاً می‌توانیم به سود و توسعه بیشتری در میادین نفت و گاز دست پیدا کنیم. بخش دولتی در این سال‌ها نتوانسته اقدام به خالص سازی گاز کند در صورتی که امر بخش خصوصی در این حوزه ورود کند می‌تواند با به روز کردن تجهیزات پالایش نفت و گاز می‌تواند تمام گازهای فلر را جمع کند و خالص سازی و به سیستم وارد کند.

عضو کمیسیون انرژی با اشاره به اینکه از سوی دیگر شرکت‌های دانش بنیان می‌توانند در بهره برداری از میادین نفت و گاز ورود کنند ادامه داد: در صنایعی که کشور به آنها نیاز دارد و آنها صنایعی دارند که منجر به توسعه کشور می‌شود مثل صنعت نفت و گاز، شرکت‌های خصوصی و دانش بنیان را باید در این حوزه وارد کنیم.

کد خبر 6096150

دیگر خبرها

  • کدام ‌حوزه‌های فناورانه در کیش به توسعه می‌رسند
  • اجرای پروژۀ فیبر نوری در هرمزگان تسریع می‌شود
  • رتبه اول کشوری در زمینه انجام تکالیف قانونی صدور مجوز
  • اجرای قانون جهش تولید دانش بنیان حرکت بزرگ اقتصادی را رقم می زند
  • گمرک پرویزخان رتبه نخست ترانزیت خارجی از مسیر ایران را کسب کرد
  • داده‌های آموزشی هوش مصنوعی عرصه جدید رقابت شرکت‌های بزرگ فناوری
  • جریمه 200 میلیون دلاری بزر‌گترین اپراتور بی‌سیم آمریکا به دلیل فروش اطلاعات کاربران
  • آذربایجان‌غربی رتبه نخست کشوری در تولید آرتمیا
  • افزایش تولید با ورود بخش خصوصی به توسعه میادین نفت و گاز
  • ثبت ۱۶۸ هزار و ۶۷۳ طرح تحقیقاتی در حوزه سلامت/ راه اندازی ۱۱۴ مرکز رشد فناوری سلامت